Τσώλης

Αρχική 9 Βουτιά 9 Τσώλης

Η κατάδυση στο κάμπινγκ Τσώλης είναι σημείο αναφοράς για κάθε αυτοδύτη της Αχαΐας, σε απόσταση 25 λεπτών από το κέντρο της Πάτρας προσφέρει μία κατάδυση με αρκετή ζωή, απότομα βράχια και έντονη μορφολογία.

Έως 20 μέτρα βάθος, Έως 30 μέτρα βάθος, Έως 40 μέτρα βάθος

Με αυτοκίνητο

Έως 10 μέτρα κολύμβησης

Οργανωμένη παραλία

Δεν έχει Ναυάγιο

Αφήστε το αυτοκίνητο σας όσο πιο κοντά στην ακτή μπορείτε και κατεβάστε τον εξοπλισμό σας.

Η ΑΚΤΗ

Η ακτή έχει βότσαλο στο μεγαλύτερο μέρος της και προσφέρετε για κολύμβηση. Το κάμπινγκ προσφέρει όλες τις ανέσεις που ενδέχεται να χρειαστείτε καθώς υπάρχει καφέ, εστιατόριο και μίνι μάρκετ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην είσοδο, ετοιμάστε τον εξοπλισμό σας και καταδυθείτε απευθείας.

Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Κατευθυνθείτε δεξιά και θα βρεθείτε σε ένα αρκετά μεγάλο πλάτωμα στα 13 μέτρα, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί και ιδανικό μέρος για νυχτερινή κατάδυση καθώς μαζεύει κάθε λογής ζωή. Από εκείνο το σημείο ξεκινάει ένας απότομος τοίχος που σε ορισμένα σημεία φτάνει τα 40 μέτρα βάθος. Προσαρμόστε την κατάδυσή σας ανάλογα με το επίπεδο και τις επιθυμίες σας.

Το divelog θα ήθελα να ευχαριστήσει θερμά τον κο Καρέλα για την βοήθεια του στην δημιουργία αυτού του άρθρου!

8XCC+8M Ερινεός, Ελλάδα, 38.320755509963, 21.971726117318, 16, GhIJjUEnhA4pQ0ARbCusCsP4NUA, Αχαΐα, Ελλάδα, GR

ABOUT THE AUTHOR

<a href="https://www.divelog.gr/author/divelog/" target="_self">DIVELOG TEAM</a>

DIVELOG TEAM

Η ομάδα του DIVELOG ταξιδεύει στην Ελλάδα, καταδύεται και μοιράζεται τις βουτιές της με όλη την καταδυτική κοινότητα, δίνοντας tipsκαι χρήσιμες πληροφορίες. Μοιράσου κι εσύ τη βουτιά σου και την αγάπη σου για το βυθό!

LEAVE YOUR COMMENT

Έχετε κάτι να προσθέσετε ή να ρωτήσετε για την παραπάνω βουτιά; Αφήστε το σχόλιό σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους υπόλοιπους χρήστες του DIVELOG.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SAFETY FIRST!

Σε κάθε κατάδυση ακολουθήστε το πλάνο που έχετε συζητήσει από πριν με τον buddy σας. Μην υπερβαίνετε τα προσωπικά σας όρια και τα όρια της εκπαίδευσής σας, ενώ αν είστε κουρασμένοι ή έχετε ξενυχτήσει την προηγούμενη, θα ήταν ίσως προτιμότερο να καταδυθείτε κάποια άλλη φορά.Καλές αναδύσεις!