Πάου

Η παραλία της Πάου (πήρε το όνομα της από το παρακείμενο μοναστήρι) είναι μία όμορφη παραλία με βοτσαλάκι που παρότι δεν είναι ιδιαίτερα διαφημισμένη προσφέρεται για όμορφες καταδύσεις και χαλαρό μπάνιο.

Η παραλία της Πάου (πήρε το όνομα της από το παρακείμενο μοναστήρι) είναι μία όμορφη παραλία με βοτσαλάκι που παρότι δεν είναι ιδιαίτερα διαφημισμένη προσφέρεται για όμορφες καταδύσεις και χαλαρό μπάνιο.

Έως 20 μέτρα βάθος, Έως 30 μέτρα βάθος

Με αυτοκίνητο, Με 4x4, Με σκάφος

Έως 50 μέτρα κολύμβησης

Ιδανική και για κολύμβηση

Δεν έχει Ναυάγιο

Παρκάρουμε το αμάξι μόλις ο δρόμος συναντήσει την παραλία και κατευθυνόμαστε προς την αριστερή πλευρά της παραλίας.

Η ΑΚΤΗ

Στην παραλία υπάρχει οικισμός αλλά όχι μαγαζιά, αν σκοπεύετε να μείνετε ώρα πάρτε μαζί σας προμήθειες .

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Ετοιμάζουμε τον εξοπλισμό και μπαίνουμε στη θάλασσα. Κάνουμε τους ελέγχους μας και κατευθυνόμαστε στα βράχια της αριστερής πλευράς. Ανοιγόμαστε και καταδυόμαστε.

Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Κατευθυνόμαστε κάθετα μακριά από την ακτή και μετά από λίγο συναντάμε βράχια που σχηματίζουν ένα τοίχο στρίβουμε αριστερά και συνεχίζουμε την πορεία μας με την στεριά στον αριστερό μας ώμο. Το μέρος βαθαίνει αρκετά ξεπερνώντας τα 30 μέτρα αλλά εάν το επιθυμείτε μπορείτε να παραμείνετε σε πιο ρηχή διαδρομή. Στην επιστροφή μπορείτε να πάτε αρκετά κοντά στα βράχια και να κάνετε την προληπτική σας στάση καθώς θα κατευθύνεστε στην έξοδο.

Κατάδυση στη Πάου με το divelog.gr

653W+FH Πάου, Ελλάδα, 39.203650139221, 23.196457514365, 16, GhIJ4KnbNBGaQ0ARzY3pCUsyN0A, Πάου, Μαγνησία, 370 06, Ελλάδα, GR

ABOUT THE AUTHOR

<a href="https://www.divelog.gr/author/divelog/" target="_self">DIVELOG TEAM</a>

DIVELOG TEAM

Η ομάδα του DIVELOG ταξιδεύει στην Ελλάδα, καταδύεται και μοιράζεται τις βουτιές της με όλη την καταδυτική κοινότητα, δίνοντας tipsκαι χρήσιμες πληροφορίες. Μοιράσου κι εσύ τη βουτιά σου και την αγάπη σου για το βυθό!

LEAVE YOUR COMMENT

Έχετε κάτι να προσθέσετε ή να ρωτήσετε για την παραπάνω βουτιά; Αφήστε το σχόλιό σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους υπόλοιπους χρήστες του DIVELOG.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SAFETY FIRST!

Σε κάθε κατάδυση ακολουθήστε το πλάνο που έχετε συζητήσει από πριν με τον buddy σας. Μην υπερβαίνετε τα προσωπικά σας όρια και τα όρια της εκπαίδευσής σας, ενώ αν είστε κουρασμένοι ή έχετε ξενυχτήσει την προηγούμενη, θα ήταν ίσως προτιμότερο να καταδυθείτε κάποια άλλη φορά.Καλές αναδύσεις!