Κήπος Σαμοθράκης

Αρχική 9 Βουτιά 9 Κήπος Σαμοθράκης

Κατάδυση στην παραλία ¨Κήπος”. Η συγκεκριμένη βουτιά προσφέρει ευχάριστες εναλλαγές στην μορφολογία με αρκετή ζωή ενώ μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων!

Έως 20 μέτρα βάθος, Έως 30 μέτρα βάθος, Έως 40 μέτρα βάθος

Με αυτοκίνητο

Έως 50 μέτρα κολύμβησης

Ιδανική και για κολύμβηση

Δεν έχει Ναυάγιο

Η άσφαλτος κατεβαίνει μέχρι την παραλία όπου μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας κοντά στο σημείο εισόδου

Η ΑΚΤΗ

Τυπική άγρια παραλία όπως αυτές που συναντάμε στην Σαμοθράκη, υπάρχει βότσαλο που μπορεί να γίνει ενοχλητικό όταν περπατάμε χωρίς υπόδημα. Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί καντίνα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Η παραλία είναι εκτεθειμένη σε ανατολικούς και νότιους ανέμους, μπαίνουμε στην θάλασσα από την δεξιά πλευρά της παραλίας κοντά στα βράχια.

Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Καταδυόμαστε με τον δεξί μας ώμο να κοιτάζει την ακτή και κατευθυνόμαστε προς τα βράχια. Το μέρος μπορεί να δώσει αρκετό βάθος αν ανοιχτούμε. Προσαρμόζουμε την κατάδυση στις απαιτήσεις μας και απολαμβάνουμε μία βουτιά με όμορφη μορφολογία και αρκετή ζωή.

Το Divelog.gr θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Jim Vitsas για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες της βουτιάς!

CMFQ+3P Σαμοθράκη, Ελλάδα, 40.422700752774, 25.68936735785, 15, GhIJHP9PDxs2REARte3FYXqwOUA, Έβρος, 680 02, Ελλάδα, GR

ABOUT THE AUTHOR

<a href="https://www.divelog.gr/author/divelog/" target="_self">DIVELOG TEAM</a>

DIVELOG TEAM

Η ομάδα του DIVELOG ταξιδεύει στην Ελλάδα, καταδύεται και μοιράζεται τις βουτιές της με όλη την καταδυτική κοινότητα, δίνοντας tipsκαι χρήσιμες πληροφορίες. Μοιράσου κι εσύ τη βουτιά σου και την αγάπη σου για το βυθό!

LEAVE YOUR COMMENT

Έχετε κάτι να προσθέσετε ή να ρωτήσετε για την παραπάνω βουτιά; Αφήστε το σχόλιό σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους υπόλοιπους χρήστες του DIVELOG.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SAFETY FIRST!

Σε κάθε κατάδυση ακολουθήστε το πλάνο που έχετε συζητήσει από πριν με τον buddy σας. Μην υπερβαίνετε τα προσωπικά σας όρια και τα όρια της εκπαίδευσής σας, ενώ αν είστε κουρασμένοι ή έχετε ξενυχτήσει την προηγούμενη, θα ήταν ίσως προτιμότερο να καταδυθείτε κάποια άλλη φορά.Καλές αναδύσεις!