ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΤΙΑ ΣΟΥ. ΜΑΘΕ ΠΩΣ.

Με τη βοήθεια του χάρτη μπορείς να σχεδιάσεις με ακρίβεια την επόμενη βουτιά σου, ενώ παράλληλα μπορείς να συμβάλεις στη δημιουργια της πιο ενημερωμένης καταδυτικής κοινότητας προσθέτοντας στο χάρτη τη δική σου βουτιά!

Επεξήγηση του Χάρτη

Σύμβολο Βουτιάς
Σύμβολο Καταδυτικού
Ομάδα Σημείων (καταδυτικά ή/και βουτιές)

Επίλεξε με την βοήθεια των φίλτρων την βουτιά που σε ενδιαφέρει να κάνεις και ο χάρτης θα σου εμφανίσει τα σχετικά σημεία με το σύμβολο .

Συγκεκριμένα μπορείς να επιλέξεις συνδυασμούς των παρακάτω φίλτρων:

  • Νομός
  • Βάθος βουτιάς
  • Πρόσβαση στο σημείο (Αυτοκίνητο, 4×4, Σκάφος)
  • Μέτρα κολύμβησης μέχρι το σημείο βουτιάς
  • Τύπος παραλίας
  • Ύπαρξη ναυαγίου

Αν ο συνδυασμός σου σε οδηγήσει στο κέντρο του Ατλαντικού… τότε ξαναγύρισε Ελλάδα και επέλεξε άλλο συνδυασμό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ακόμα προστεθεί βουτιά με τα συγκεριμένα χαρακτηριστικά.

Σε ενδιαφέρει να βρεις καταδυτικό; Στον χάρτη και χωρίς να έχεις επιλέξει φίλτρα βουτιάς βρες καταδυτικά στο σημείο που σε ενδιαφέρει με το σύμβολο  .

Αν σε ένα σημείο του χάρτη βρίσκονται πολλά σημεία (βουτιές ή/και καταδυτικά) σε κοντινή απόσταση, τότε δημιουργείται μια ομάδα σημείων με σύμβολα όπως , με τον αριθμό των σημείων που περιλαμβάνουν. Πατώντας στο σύμβολο ομάδας μπορείτε να δείτε τα σημεία που περιλαμβάνει.

 

Επεξήγηση της Βουτιάς

Επιλέγοντας ένα σημείο που σε ενδιαφέρει, εμφανίζεται η καρτέλα της βουτιάς, με μερικές βασικές πληροφορίες όπως το όνομα και τα βασικά χαρακτηριστικά της.

Πατώντας το κουμπί ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΤΙΑ μπορείς να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες ώστε να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Θες να προσθέσεις την δική σου βουτιά; Συμπλήρωσε αυτή την φόρμα και θα δεις σύντομα και το δικό σου σημείο στο χάρτη του DiveLog.

Βάθος βουτιάς

Πρόσβαση στο σημείο

Κολύμπι επιφάνειας

Τύπος παραλίας

Ύπαρξη ναυαγίου

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΤΙΑ

Το DiveLog βασίζεται και στη δική σου βοήθεια ώστε να αναπτυχθεί. Μπορείς και εσύ να συμβάλεις στη δημιουργια της πιο ενημερωμένης καταδυτικής κοινότητας προσθέτοντας στο χάρτη τη δική σου βουτιά, με 3 απλά βήματα! Πάτησε εδώ για να συμπληρώσεις την φόρμα καταχώρησης νέας βουτιάς.