Λαδικό Δεξιά

H παραλία Λαδικό είναι ένας μικρός και γραφικός κολπίσκος στην Νοτιοανατολική πλευρά της Ρόδου που προσφέρει δύο πολύ όμορφες καταδύσεις σε τοίχο.
Αρχική 9 Βουτιά 9 Λαδικό Δεξιά

H παραλία Λαδικό είναι ένας μικρός και γραφικός κολπίσκος στην Νοτιοανατολική πλευρά της Ρόδου που προσφέρει δύο πολύ όμορφες καταδύσεις σε τοίχο.

Έως 20 μέτρα βάθος, Έως 30 μέτρα βάθος

Με αυτοκίνητο, Με 4x4, Με σκάφος

100+ μέτρα κολύμβησης

Οργανωμένη παραλία

Δεν έχει Ναυάγιο

Η παραλία είναι αρκετά δημοφιλής και μοιράζεται το χώρο στάθμευσης με την παραλία Άντονι Κουίν που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Ενδέχεται να δυσκολευτείτε αρκετά να παρκάρετε οπότε προτείνουμε να ξεφορτώσετε τον εξοπλισμό σας κοντά στην παραλία, να αφήσετε έναν φίλο-η σας εκεί και να παρκάρετε όπου βρείτε.

Η ΑΚΤΗ

Αν υπάρχουν άτομα που δεν καταδύονται μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες μια οργανωμένης παραλίας, να χρησιμοποιήσουν την ξαπλώστρα, να παραγγείλουν καφέ ή και φαγητό. Η πλαζ  είναι αμμώδης με λίγα  βοτσαλάκια που δεν ενοχλούν και επειδή ο κόλπος που βρίσκεται είναι αρκετά κλειστός είναι συνήθως προστατευμένη από τον καιρό.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Εκτός από λουόμενους η παραλία δέχεται και αρκετά σκάφη για επίσκεψη ή απάγκιο. Η αρχή της κατάδυσης είναι στην έξοδο του κόλπου από την δεξιά πλευρά και προτείνουμε να κάνετε τους προκαταδυτικούς σας ελέγχους κοντά στην ακτή και να συνεχίσετε κολυμπώντας.

Η ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Βουτάτε κοντά στην γωνία της εξόδου του κόλπου, συνεχίζετε πορεία με την ακτή στον δεξιό σας ώμο. Ο τοίχος στην συγκεκριμένη πλευρά φτάνει μέχρι τα 25 περίπου μέτρα. Προσαρμόστε την κατάδυση ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και επιστρέψτε με αντίστροφη φορά.

Unnamed Road, Rodos 851 00, Ελλάδα, 36.320608142652, 28.205284947761, 17, ChIJfQxVuOFllRQRyK0lMt5wGLI, Unnamed Road, Rodos, 851 00, Ελλάδα, GR

ABOUT THE AUTHOR

<a href="https://www.divelog.gr/author/parissofos/" target="_self">Πάρης Σοφός</a>

Πάρης Σοφός

Ο Πάρης είναι εκπαιδευτής καταδύσεων PADI, IANTD, SDI/TDI και DDI (Disabled Divers International). Έχει εργαστεί σε διάφορα καταδυτικά κέντρα στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ταϋλάνδη, τη Σρι Λάνκα και την Αίγυπτο (Ερυθρά Θάλασσα). Για 8 χρόνια διατηρούσε το δικό του καταδυτικό κέντρο στο Νότιο Πήλιο.

LEAVE YOUR COMMENT

Έχετε κάτι να προσθέσετε ή να ρωτήσετε για την παραπάνω βουτιά; Αφήστε το σχόλιό σας και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους υπόλοιπους χρήστες του DIVELOG.

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

SAFETY FIRST!

Σε κάθε κατάδυση ακολουθήστε το πλάνο που έχετε συζητήσει από πριν με τον buddy σας. Μην υπερβαίνετε τα προσωπικά σας όρια και τα όρια της εκπαίδευσής σας, ενώ αν είστε κουρασμένοι ή έχετε ξενυχτήσει την προηγούμενη, θα ήταν ίσως προτιμότερο να καταδυθείτε κάποια άλλη φορά.Καλές αναδύσεις!