Το Πηγάδι του Διαβόλου

Το Πηγάδι του Διαβόλου

Αν και το όνομα της τοποθεσίας ακούγεται αρκετά δυσοίωνο, ωστόσο πρόκειται για μια σχετικά χαλαρή βουτιά σε έναν φυσικό σχηματισμό διαφορετικό από τους συνηθισμένους, πλούσιο όμως σε καταδυτική ιστορία.

Θειάφι

Θειάφι

Μία όμορφη ρηχή βουτιά με αρκετή μικροζωή σε έναν όρμο ανάμεσα στα Λεγρενά και το Σούνιο.

κυρά Λένη

κυρά Λένη

Μία από τις πιο δημοφιλείς βουτιές της Αττικής είναι το ναυάγιο του «κυρά Λένη» στη νήσο Πάτροκλο. Το πλοίο βυθίστηκε τον Ιανουάριο του 1978 έπειτα από σφοδρή θαλασσοταραχή ενώ εκτελούσε δρομολόγιο από το Λαύριο για τη Βουλγαρία.

Βγέθι

Βγέθι

Η κατάδυση στο Βγέθι είναι συνήθως η καλύτερη εναλλακτική όταν ο νοτιάς χτυπάει τις δημοφιλείς καταδυτικές ακτές της Αττικής. Δεν είναι όμως απλά μία λύση ανάγκης, καθώς πρόκειται για μία πολύ όμορφη κατάδυση που θα θέλετε σύντομα να επαναλάβετε, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

ΨΑΘΑ

ΨΑΘΑ

Όμορφη και χαλαρή βουτιά σε μία οργανωμένη ακτή, ιδανική για συνδυασμό ολοήμερης εκδρομής με κολύμβηση και φαγητό.

Καταφυγή

Καταφυγή

Ίσως μία από τις πιο βατές βουτιές που μπορεί να κάνει κάποιος στην Αττική. Χωρίς κουβάλημα, χωρίς πολύ κολύμπι, ρηχή και φωτεινή, αυτή η βουτιά είναι ιδανική για νέους δύτες ή για δύτες που θέλουν να απολαύσουν μια ρηχή βουτιά.

Προφήτης Ηλίας

Προφήτης Ηλίας

Η συγκεκριμένη βουτιά είναι από τις πλέον δημοφιλής στην Αττική, καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση, όμορφο ανάγλυφο, εξαιρετική ορατότητα και είναι διαθέσιμη για όλες τα επίπεδα αυτοδυτών.